Kas see on võimalik? Vene rahvasaadik käis välja mõtte röövida mõne NATO riigi kaitseminister

Vene rahvasaadik Oleg Morozov käis välja mõtte röövida mõne NATO riigi kaitseminister, kellelt saaks Ukraina sõjasaladusi välja pressida.

Morozov käis eile esmaspäeval, 30. mail Vene riigitelevisiooni saates „60 minutit” osaledes välja kui muinasjutu stsenaariumi, kus mõne NATO riigi kaitseminister tahab rongiga Kiievisse sõita kohtuma Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskiga, aga kohale ei jõua.

Pärast seda viiakse see kaitseminister Moskvasse, jätkas Morozov, mille peale küsis saatejuht Olga Skabejeva, et kas ta röövitakse.

„Jah,” vastas Morozov ja lisas, et siis on võimalik Moskvas välja selgitada, kes, kellele ja milliseid korraldusi on andnud ja kes vastutab. Ta märkis, et selles pole midagi ebatavalist, sest maailmas kehtivad nüüd teistsugused reeglid. Pärast 24. veebruari on maailm teistsugune. Selles maailmas on uued reeglid. Seetõttu võiks iga Kiievisse sõitev kaitseminister mõelda, mis tunne on ärgata Moskvas, rääkis Morozov.

Skabejeva mainis selle peale Briti kaitseministrit Ben Wallace’it, kelle väitel on Venemaa Ukraina jaoks õigustatud sihtmärk, ning Venemaa „sõpra”, USA kaitseministrit Lloyd J. Austin III.

Kommentaarid
(Külastatud 829 korda, 1 külastust täna)