Venemaal hukkus Ukraina sõja käigus esimene sõjaväelane

Venemaal hukkus Ukraina sõja käigus esimene sõjaväelane. Asjast teatasid sõjaväelase sugulased.

19-aastane Vene ajateenija suri, kui pommitati Vene sõjaväeosa Ukraina piiriääres. Asjast teatasid mehe sugulased väljaandele NN.ru.

Ajateenija surma kinnitasid tema sugulased, kes elavad Arzamasi linnas Nižni Novgorodi oblastis Moskvast ida pool. Hukkunud ajateenijal oli jäänud vaid 75 päeva teenistuse lõpuni, vahendab Moscow Times.

Ametivõimud pole asja kohta täpsemat infot andnud, aga perele saadetud surmateate järgi hukkus ajateenija Belgorodi oblastis Ukraina piiri ääres. Belgorodi ametivõimud on süüdistanud Ukrainat mitmetes piirkonda tabanud raketirünnakutes.

Venemaa kaitseministeeriumi ametlikel andmetel on Ukraina sõja käigus hukkunud 1351 Vene sõjaväelast. Briti kaitseminister Ben Wallace ütles käesoleval nädalal, et hukkunud on enam kui 15 000 Vene sõjaväelast.

Kommentaarid
(Külastatud 1,121 korda, 1 külastust täna)