Ukrainas võimaldatakse nüüd abiellumist Zoomi kaudu, ühe päevaga

Ukraina justiitsministeerium andis teada, et on lihtsustanud abielude registreerimist sõjaseisukorra ajal. Nüüd saab esitada avalduse ja abielluda ühe päevaga.

Abielu registreerimine võib toimuda igas perekonnaseisubüroos kohtades, kus sõjategevust ei toimu. Samal ajal võivad teatud tingimustel abielu registreerida ka need, kes pole perekonnaseisubüroode töötajad. Näiteks võib see olla nii politseinik kui ka sõjaväelane. Eelkõige on see oluline sõjaväes teenivate naiste ja meeste jaoks. Neile anti võimalus abielluda interneti teel.

Nad saavad võtta ühendust oma ülemusega ja taotleda kaugabiellumist. Seega saab abielu registreerida ka siis, kui üks abikaasadest füüsiliselt kohal ei ole. Interneti teel saab võtta ühendust inimesega, kes ei viibi väeosas. Ja isegi mõlemat osapoolt saab interneti teel paari panna, lihtsalt Zoomi kaudu.

Ulatusliku sõjategevuse algusest on abiellunud ligi 22 000 Ukraina paari, mida on tavapärasest rohkem.

Kommentaarid
(Külastatud 195 korda, 1 külastust täna)