Ukraina luure: Venemaa lõpetab vägede ümber formeerimist ja kavandab suurt pealetungi

Venemaa on lõpetamas Ukrainas vägede ümber formeerimist ja kavandab suurt pealetungi, edastab Ukraina luure sotsiaalmeedias.

Ukraina sõjaväeluure info on järgmine:

  • Okupandid viivad lõpule vägede ümberformeerimist ja valmistuvad ulatuslikuks pealetungiks.
    Vene armee viib praegu lõpule oma ümberformeerimist ja püüab välja selgitada Ukraina relvajõudude kõige haavatavamad piirkonnad, et alustada ulatuslikku pealetungi Donetski operatsioonipiirkonnas.
    Ukraina kaitseministeeriumi luure peadirektoraadi esindaja Vadõm Skibitski teatas sellest riigitelevisioonis.
  • „Vaenlane on lõpetamas vägede ümberformeerimist. Kõik pataljoni-taktikalised grupeeringud, mis olid seni koondunud Valgevenesse, meie põhjapiiri lähedale, liiguvad nüüd Ida-Ukrainasse. Seda esiteks. Ja teiseks, vaenlane üritab nüüd tuvastada Ukraina relvajõudude kõige haavatavamad kohad kõikides suundades, et alustada ulatuslikku pealetungi ja kindlustada edu, eriti Donetski operatsioonipiirkonnas,” ütles Vadõm Skibitski.
  • Seoses teadetega okupantide väidetavast otsusest peatada rünnak Azovstalile Mariupolis ütles Ukraina kaitseministeeriumi esindaja, et sõjaväeluure andmetel valetab Venemaa juhtkond nagu alati.
  • „Luure pedirektoraadi hinnangul valetab Venemaa juhtkond nagu alati. Jah, nad võivad keelduda ulatuslikust rünnakust sellele rajatisele, kuid meie andmetel kavatsevad nad kaasata Rosgvardija, plaanivad kaasata ka teisi struktuure, sealhulgas FSB, et jätkata Azovstali tehase ründamist meie vastupanu hävitamiseks,” kommenteeris Ukraina kaitseministeeriumi luure peadirektoraadi esindaja.

Kommentaarid
(Külastatud 1,002 korda, 1 külastust täna)