Teaduslikult tõestatud: eestlasest joogaõpetaja suudab saavutada orgasmi ilma stimulatsioonita

Eesti joogaõpetaja Karonin Tsarski on jõudnud niikaugele, et suudab saavutada orgasmi ilma stimulatsioonita.

33-aastane Tsarski on lasknud end teadlastel uurida ja teadlased väidavad, et tema orgasmid on päris ehtsad, vahendab Daily Mail.

Naine väidab, et tänu joogale on ta jõudnud niikaugele, et kogeb orgasmi pelgalt mõtte jõul, ilma füüsilise stimulatsioonita. Vereproovid näitasid, et tema organismis suurenes pärast orgasmi vastavate hormoonide hulk.

Tsarski tegeles vaimsete orgasmidega kümmekond aastat, kuna füüsiline vahekord oli tema jaoks valuline. Ta väidab, et suudab kogeda orgasmi 10 minuti jooksul ilma füüsilise stimulatsioonita.

Tsarski väidab, et iga naine suudab vabastada oma seksuaalse energia. Teadlased tegid kindlaks, et naisel suurenes pärast 5 minutit kestnud orgasmi nn orgasmihormooni prolaktiini kogus veres 25 protsendi võrra. Pärast 10 minutit kestnud orgasmi suurenes prolaktiini kogus veres 48 protsendi võrra.

Varem on naised kogenud orgasmi sportides või last rinnaga toites.

Tsarski ütles, et hakkas mõtte jõul orgasmiga tegelema seoses vaginismusega, mis tähendab vagiina krampi tõmbumist pärast seda, kui midagi pannakse selle sisse. Lisaks tegeles naine vaagnapõhjalihaste treeningu, rinnamassaaži ning häbi- ja süütundest vabanemisega.

Uuring on avaldatud ajakirjas Sexual Medicine.

Kommentaarid
(Külastatud 683 korda, 1 külastust täna)