PILTUUDIS: Venemaal joonistati seinale päevapoliitiline graffiti, see kadus sealt vähem kui ööpäevaga

Venemaa Kaug-Idas Amuuri-äärses Komsomolskis joonistas tundmatu kunstnik maja seinale päevapoliitilise graffiti. See kadus sealt vähem kui ööpäevaga.

Graffiti kujutis endast pilti arvuti ekraanist. Sellel oli kolm jaotust: Minu arvuti, Failid ja Kustutatud.

Failide all olid: Tasalülitamine, Põhiseaduse parandused, Korruptsioon, Pensionireform, Sõjaline operatsioon, Oligarhid, Varade parseldamine, Tsensuur, Propaganda, Totalitarism, Isikukultus, Gulag, Repressioonid, Inflatsioon, Vaesus, Topeltstandardid, Opositsioonist puhastamine, „Õigusriik”, Maksutõus, Ühtne Venemaa.

Kustutatute all olid: Õnnelik tulevik, Väärikad pensionid, Haridus, Tööstuse areng, Kaasaegne meditsiin, Kosmose hõivamine, Linnade heaolu, Sõnavabadus, Kodanikuõigused, Ausad valimised, Sõltumatud meediakanalid, Majanduse areng, Õigusriik, Autotööstus.

Pilt: Telegram
Kommentaarid
(Külastatud 735 korda, 1 külastust täna)