Vaata, mida arvab Ukrainaga läbirääkimistest juhtiv Vene ajakirjanik – vot nii!

Juhtiv Vene ajakirjanik Vladimir Solovjov esines televisioonis pöördumisega, milles mõistis teravalt hukka igasugused läbirääkimised Ukrainaga.

„Hästi, räägiti läbi Türgiga. Ja kohe saadi – nätaki! Seetõttu vaata siia, sõber, igasugused läbirääkimised natsidega, kuni sinu saabas ei ole nende kõri peal, on nõrkuse märk. Ja pole vaja sellel jätisel kätt suruda! Ja pole vaja temaga igasuguseid formuleeringuid vahetada! Kuidas asju ajada, nii-öelda small-talk. Üldse pole vaja nendega kohtuda! Ega rääkida. Vot seda arvan mina. See on minu isiklik arvamus. Seetõttu pole vaja meie rahvast ja sõjaväelasi eksitada ja demoraliseerida selliste mõttetute teadetega nagu eile. Püstitatud on ülesanne ja see tuleb täita täies ulatuses. Ülesandeid annab meie riigis ainult ülemjuhataja. Ja kuulata tuleb ainult teda.”

Vaata Solovjovi kommentaari siin:

Kommentaarid
(Külastatud 1,838 korda, 1 külastust täna)