Putin: Seltsimehed, reaalne sõjaline olukord on seotud kõrgema riskiga (lisatud video)

Venemaa president Vladimir Putin pöördus täna pühapäeval, 27. märtsil seoses rahvuskaardi aastapäevaga eraldi sõjaväelaste ja rahvuskaardi liikmete poole, kes osalevad sõjalistel operatsioonidel Donbassis ja Ukrainas.

„Austatud seltsimehed,” ütles Putin, „jah, reaalne sõjaline olukord on seotud kõrgema riskiga. Tean hästi, kuidas te sellises olukorras tegutsete. Kõrgemal tasemel mehiselt ja professionaalselt. Julgelt, otsustavalt ja ilma hirmuta. Näidates isiklikku kangelaslikkust, täidate täpselt ja oskuslikult kõik antud raskeimad ülesanded.  Meie suur kodumaa on õigustatult uhke teist igaühe üle. Tahan teile öelda aitäh. Tänan sitkuse ja eeskujuliku teenistuse eest, ustavuse eest kodumaale, vandele ja kohusele. Veel kord õnnitlen kõiki võitlejaid ja komandöre, kogu isikkoosseisu ja loomulikult rahvuskaardi veterane. Soovin teile kõigile ja teie peredele tervist ja edu.”

Kommentaarid
(Külastatud 2,261 korda, 1 külastust täna)