KUUM: Venemaal on hakatud avalikult kritiseerima sõda Ukrainas – seda võrreldakse Afganistani sõjaga

Venemaal on hakatud avalikult riigitelevisioonis kritiseerima sõda Ukrainas ning seda võrreldakse Afganistani sõjaga, mis lõpuks tõi kaasa NLiidu lagunemise.

Vene akadeemik Semjon Bagdasarov ütles eile neljapäeva õhtul Vladimir Solovjovi saates järgmist: „Kas meile on vaja uut Afganistani või veel hullemat? Ukrainas elab palju rohkem inimesi ja nad oskavad palju paremini relvi kasutada. Me ei vaja seda. Aitab.”

Vene filmirežissöör Karen Šahnazarov ütles, et sõjaga võib Venemaa end isoleerida tervest maailmast. Ta ütles, et ei kujuta ette, mida tähendab Kiievi vallutamine. Kui sellest saab täielik humanitaarkatastroof, siis distantseerivad end Venemaast isegi sellised liitlased nagu Hiina ja India.

Venelased on hakanud sõja vastu välja astuma vaatamata sellele, et selle eest võib saada 15-aastase vanglakaristuse, vahendab Daily Mail.

Kommentaarid
(Külastatud 1,561 korda, 1 külastust täna)