Venemaal on olukord koroonaga üha hullem – inimesed ei saa telefoni teel enam arsti kätte

Venemaal on asi koroonaga nii hull, et telefoni teel ei saa enam arsti kätte, samuti ei tule arstid enam koju.

Pihkva oblasti kuberner Mihhail Vedernikov ütles asja sotsiaalmeedias kommenteerides, et tervishoid on väljakutsetega üle koormatud. Ta lisas, et sellise võimaluse eest on hoiatatud, kui kutsuti inimesi vaktsineerima. Kuberner kinnitas, et probleemiga tegeletakse.

Kuberner märkis, et praegu on olukord oblastis pandeemia aja kõige hullem. Igapäevaselt lisandub ligi 500 uut koroonaga nakatumist, nii suurt kogust pole varem olnud.

Kuberner kutsus üles järgima kõiki ohutusreegleid.

Venemaal tervikuna purunevad iga päevaga uued nakatumiste rekordid. Eile pühapäeval, 6. veebruaril lisandus ametlikel andmetel 180 071 uut koroonaga nakatumist. Koroonasurmade arv on hakanud samuti tõusma ja ööpäevas registreeriti 714 koroonasurma. Tegelikud numbrid arvatakse olevat kordades suuremad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Михаил Ведерников (@m.v_007)

Kommentaarid
(Külastatud 302 korda, 1 külastust täna)