Tongal on uus häda: appi läinud inimesed viisid sinna koroona

Tonga saareriik Vaikses ookeanis oli seni suutnud koroonast hoiduda, aga seoses vulkaanipurske ja tsunamiga appi läinud inimesed viisid sinna koroona.

Koroona kiire leviku tõttu kehtestatakse riigis alates tänasest kolmapäevast, 2. veebruarist koroonasulg. Nakatumised on olnud sadamas, kuhu saabusid abitöötajad, vahendab Daily Mail.

Mitmed nakatumised on olnud ka saareriigi pealinnas Nuku’alofas. Tonga peaminister Siaosi Sovaleni ütles eile teisipäeval, et mitmed nakatumised on olnud sadamas, kuhu saabusid abitöötajad pärast 14. jaanuaril riigi tabanud vulkaanipurset ja tsunamit.

Esialgu kestab koroonasulg 48 tundi ehk kaks ööpäeva, pärast mida vaadatakse otsus uuesti üle. See tähendab, et saartevahelised ühendused katkestatakse ja kohalikud lennud on keelatud. Kaupa viiakse inimestele kohale kontaktivabalt.

Kommentaarid
(Külastatud 456 korda, 1 külastust täna)