Tallinnast leiti 52-aastase soome mehe surnukeha

Tallinnast leiti 52-aastase soome mehe surnukeha. Lisaks temale leiti vanalinna korterist 23-aastase naise surnukeha.

Naise nimi on teada – Hanna-Maria Sell ja ta töötas modellinna. Politsei sai asja kohta teate teisipäeva, 1. veebruari pealelõunal, vahendab Õhtuleht.

Politsei info kohaselt olid nii modell kui soome mees tapetud püstolilaskudega. Korterist leiti ka tulirelv, mille päritolu on teadmata. Mis täpselt sündmuseni viis, on selgusetu. Praeguse uurimisversiooni järgi ei ole juhtunuga seotud kolmandaid osapooli.

„Politseinikud selgitasid välja, et hukkunud olid teineteisele tuttavad. Sündmuskohal töötas uurimismeeskond ning on teada, et lasud tehti kohapealt leitud tulirelvast. Praeguse uurimisversiooni kohaselt ei ole juhtunuga seotud kolmandaid osapooli, mistõttu kuriteo arvatav toimepanija on surnud ning kellelegi edasist ohtu ei ole,“ kommenteeris juhtunut Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse juhi Hisko Vares.

23-aastane Hanna-Maria Sell oli lootustandev modell ja miss, kes on võitnud mitmeid erinevaid tiitleid nii Eestis kui ka välismaal.

Delfi andmetel elas Hanna-Maria vanalinnas koos Soomest pärit ärimees Teemu Vasankariga.

Vasankari mõisteti eelmisel nädalal Soomes koos äripartneritega ringkonnakohtus süüdi raamatupidamisalastes rikkumistes ja kelmuses, kirjutab Kaleva.fi. Asjaosalisi karistati nelja ja poole aasta pikkuse reaalse vangistusega. Aastatel 2014-2016 tegeleti kinnisvarapettusega.

Kommentaarid
(Külastatud 4,656 korda, 1 külastust täna)