Soomes on täna hokikoondise olümpiavõidu auks rahvapidu, piletid said ruttu otsa

Täna esmaspäeval, 21. veebruaril tähistatakse Helsingis pidulikult Soome meeste hokikoondise olümpiavõitu ja naiste hokikoondise 3. kohta. Helsingi Olympiastadionil toimub suur rahvapidu, mille piletid müüdi aga kiiresti läbi.

Tänasel peol saab osaleda maksimaalselt 20 000 inimest. Sissepääsuks on vaja välja prinditud tasuta piletit. Nõudlus oli suur, sest kõik piletid müüdi läbi poole tunniga alates vastava lingi avaldamisest, vahendab MTV.

Pärast seda aga ilmus oksjoniportaali huuto.net müügile hulgaliselt pileteid tänasele üritusele. Need piletid aga pole enam tasuta, vaid nende eest tuleb välja käia kümneid eurosid. 5 pileti komplekti müüakse lausa 100 euroga.

Tänane rahvapidu algab kell 19. Hokiliit teatab esinejatest tänase päeva jooksul.

Siin video soomlaste võidu tähistamisest Pekingis:

Kommentaarid
(Külastatud 293 korda, 2 külastust täna)