Soomes oli kortermajas plahvatus, üks inimene viidi haiglasse

Kotkas Karhuvuori piirkonnas oli kortermaja trepikojas plahvatus, mille tagajärjel viidi vähemalt üks inimene kiirabiga haiglasse.

Juhtunut kinnitas Kagu-Soome politsei. Politsei pole kommenteerinud plahvatuse põhjuseid, vahendab Iltalehti.

Pealtnägijate väitel oli plahvatus toimunud ühe teise korruse korteri ukse juures. Vähemalt üks inimene sai vigastada. Kohale sõitis hulgaliselt kiirabiautosid. Vähemalt üks kiirabi sõitis sündmuskohalt haiglasse.

Kymenlaakso päästekeskus sai teate õnnetuse kohta veidi enne kella 1 ööl vastu tänast esmaspäeva, 21. veebruari. Kohale saadeti päästeüksused Kotkansaari, Karhula ja Siltakylä komandodest, lisaks mitmed politseipatrullid ja kiirabiautod Kotkast ja Kouvolast.

Kohal on mitmeid politseiüksusi teostamas ekspertiisi.

Kommentaarid
(Külastatud 297 korda, 1 külastust täna)