Saksa kantsler: Venemaa on rikkunud kõiki viimase 50 aasta jooksul sõlmitud leppeid

Venemaa pole rikkunud Ida-Ukraina piirkondade iseseisvuse tunnustamisega mitte ainult Minski kokkulepet, vaid kõiki viimase 50 aasta jooksul sõlmitud kokkuleppeid, ütles Saksamaa liidukantsler Olaf Scholz.

Scholz ütles, et Venemaa president Vladimir Putin rikkus lepingut, millele ta ise alla kirjutas aastatel 2014/2015. Lisaks on Venemaa rikkunud kõiki leppeid, millele on ala kirjutatud viimase ligi 50 aasta jooksul.

Scholz märgib, et nüüd on aeg sekkuda rahvusvahelisel kogukonnal, et vastata Venemaa presidendi ühepoolsetele, arusaamatutele ja õigustamata tegevustele. sammud peavad olema koordineeritud, hästi korraldatud ja eesmärgipärased.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olaf Scholz (@bundeskanzler)

Kommentaarid
(Külastatud 371 korda, 1 külastust täna)