New World vs World of Warcraft – milline on parim MMORPG?

Kõik teavad, et New Worldi väljatulek on mängutööstust suure tormiga domineerinud, põhjustades pikkade järjekordade tekkimist. Aga kas see on hea MMORPG? Tegemist on Massively Multiplayer Online žanriga, mille üks mängudest kannab nime World of Warcraft, mida on sõprade ja pereliikmetevahel mängitud rohkem kui seitseteist aastat. Järgmine MMORPG tiitel on Final Fantasy XIV, millele järgneb WoW. Nüüd on peamine küsimus: „Kas New World on võimeline konkureerima World of Warcraftiga?” Kui jah, siis milline oleks parim MMORPG, mida sel ja järgmisel aastal mängida?

Oleme koostanud juhendi, mis hõlmab erinevaid aspekte, sealhulgas Player vs Player ja Player vs Environment režiimid. Niisiis, siin on põhjalik võrdlus äsja ilmunud New Worldi ja WoWi vahel neile mängijatele, kes on segaduses otsustamisel ja ei suuda valida, kumb MMO on parem. Enne alustamist peaksite meeles pidama võimalust, et tänapäeval saab WoW Accounts mõistliku hinnaga osta Eldorado.gg-st, sest mängu alustamine algusest peale on enamiku mängijate jaoks mõnikord tüütu.

Crafting

Kindlasti on hea teada, et Crafting toimib baasina iga MMORPGs; seetõttu võib see olla oluline tegur, et määrata osaliselt, milline mäng on parim. World of Warcraft on võrreldes New Worldiga piiratud, sest seal on ainult kaheksa saadaolevat ametit, mida saate oma valitud tegelasel kasutada. Mängu ajal saavad kõik mängijad valmistada maitsvat liha, kala ja teha arheoloogiat. Nimetatud tegelaste taseme tõstmine ei ole lihtne, sest vajalikke esemeid valmistatakse eraldi.

Äsja ilmunud New World mäng on varustatud põhjaliku käsitöö süsteemiga, mis sisaldab seitset erinevat ametit, mida saab erinevalt World of Warcraftist kergesti tasandada. Mängides on kõigil mängijatel lubatud meisterdada oma relvi, toitu, rõivaid, rõivaid ja palju muud ilma kindlate piiranguteta.

Rollid ja klassid

New World videomängus puudub klassikaline süsteem erinevalt teistest MMORPG-dest; aga relv, mille olete valinud New Worldis, määrab, milliseid võimeid saate kasutada vaenlaste vastu. Oskuste puu kasutuselevõtt on teretulnud, sest selle eesmärk on tõsta relva taset, et avada uusi võimeid.

Lisaks on World of Craft’iga kaasas klassisüsteem, kus teid testitakse mõnda aega, et otsustada, millise klassiga teekonda alustada. Teisest küljest on oma rolli mõistmine grupis lihtsam kui oodata osatakse. Lisaks ei saa klassi valida mängu keskel.

PvP

Kuigi mängija vs mängija on New Worldi mängude põhijooneks, ei ole ülemaailmne mängijate omavaheline võitlus kohustuslik. Mängijad, kes eelistavad minna PvP-režiimi, saavad kogemuste boonust, mille puhul on oht, et võitlusest kõrvaldatakse, kui võidelfdakse questide lõpetamise eest. Pidage meeles, et New World tutvustab mitmeid PvP-režiime, mida tuntakse kui Outpost Rush ja Wars.

  • Outpost Rush – Uus maailm

See toimib ka kui Battle Royale’i žanr, kus kuni 40 mängijat lähevad kahes grupis teineteise vastu, mille ainus eesmärk on domineerida kolme eelposti üle suletud kaardil. Battle Royale žanri põhireeglite kohaselt on mängijatel lubatud liikuda üle kaardi, et koguda ressursse; vahepeal tappes mängijaid.

  • Sõjad – Uus maailm

Teine režiim on „Sõjad” – suurem PvP-üritus, kus võideldakse territooriumi domineerimise eest. See toetab 50v50 lahingut, kus ainult üks pool püüab kaitsta territooriumi, samal ajal kui ülejäänud üritavad linnuse müüri murda.

  • 10vs10 ja 40v10 – World of Warcraft

Ilma mängijatele probleeme tekitamata tuleb World of Warcraft lihtsa süsteemiga ja tutvustab avatud maailma PvP-režiimi, kus maailma mängijad saavad boonuseid New Worldi eeskujul. Samas on neil lubatud osaleda ka lahinguväljadel. Enamik lahinguid on mõeldud kahele meeskonnale 10v10 ja 40vs40 mängijatele, millel on erinevad eesmärgid. Lisaks sellele on kasutusele võetud ka järjestatud lahinguväljad ja ala, kus mängijad saavad üksteise vastu võistelda kõrgema punktisumma nimel.

Võrreldes New Worldiga pakub World of Warcraft realistlikku ja dünaamilist PvP-kogemust; võitnud poolel on aga üleolek teiste üle; samas on kaasahaarav Player versus Player-režiimil PvE-progressioonisüsteemi eelis. Lühidalt öeldes on World of Warcrafti PvP-režiimil täiendav režiim kui selle PvE-režiimil.

Mängija vs. keskkond

Olgu veelkord üle seletatud, et World of Warcraft on tuntud oma Player versus Environment režiimi poolest. Paljude kõrgetasemeliste dungeonide kasutuselevõtt koos rüüsteretkedega on hinnatud, pakkudes igaühe jaoks spetsiifilisi väljakutseid ja strateegiaid. Põhjus, mis hoiab mängijaid ülemaailmselt World of Warcrafti juures, on „Raidid”. Seda seetõttu, et see võimaldab teil luua oma gildi, et tegutseda läbi äsja välja tulnud raid tier’i.

Kui tegemist on New Worldiga, siis selles on puudu palju funktsioone, eriti End-game PvE. Kuigi mäng toob sisse mõned dungeonid ja raskesti võidetavad bossid, ei suuda see tutvustada suuremahulisi raid’e, kus mängijad kohtuvad uute mängijatega, et võita vaenlasi kogu mängu vältel.

Kasutajaliides – Uus maailm vs World of Warcraft

Kui tegemist on kasutajaliidesega, siis ei ole kahtlust, et World of Warcraft on selles meister ja tal on eelis New Worldi ees. Kõigepealt tundub New World segane, sest enne 10. taset on liiga palju infot ja funktsioone sisse toodud. Info varajane vabastamine on segadust tekitav nende mängijate jaoks, kes on MMOs uued.

Võrreldes New Worldiga töötab World of Warcraft täiesti vastupidiselt, tutvustades lihtsasti mõistetavat teavet, mehaanikat ja süsteeme.

Kokkuvõte

Kuigi Amazoni poolt välja antud New World on päris hea RPG, ei ole sellel neid aspekte, mis on vajalikud, et konkureerida suurte Massively Multiplayer Online mängudega nagu World of Warcraft. Seda seetõttu, et selles puudub palju funktsioone, nagu võimalus jagada queste teiste mängijatega, ujuda ja ratsutada mägedel. Kuid arendajad töötavad pidevalt mängude kallal ning avaldavad parandusi ja uuendusi, et parandada vigu ja lisada uusi funktsioone.

(Külastatud 222 korda, 1 külastust täna)