Kummaline lugu: Clinton nuhkis 2016. aastal USA-s arvatavalt Trumpi kampaania järele, aga meedia on vait

USA-s on puhkemas uus skandaal, kus presidendikandidaat Hillary Clinton nuhkis 2016. aastal konkurendi Donald Trumpi kampaania järele. Selline nuhkimine on USA-s keelatud ja see sai saatuslikuks endisele vabariiklasest presidendile Robert Nixonile. Nüüd on USA-s hargnemas uus Watergate’i afäär, kus kahtluse all on demokraat Clinton, aga meedia on vait.

Info pärineb jurist John Durham’ilt, kes tegeles 2016. aasta väidetava Venemaa sekkumisega USA presidendikampaaniasse. Uurimise käigus selgus, et Donald Trumpi järele oli nuhkinud Hillary Clinton, vahendab Daily Mail.

USA meedia aga pole seda teemat uurima hakanud, erinevalt varasematest sellistest juhtumitest. Selle asemel süüdistati Trumpi seotuses Venemaaga, seda teemat uuriti põhjalikult, aga midagi ei leitud.

USA-s spekuleeritakse, et 74-aastane Clinton tahab 2024. aastal kandideerida uuesti presidendivalimistel, ja seda Trumpi vastu.

Kommentaarid
(Külastatud 428 korda, 1 külastust täna)