KOLE: Belgia sportlane räägib jõhkrast kohtlemisest Pekingi olümpial

Belgia skeletonisõitja Kim Meylemans on avaldanud sotsiaalmeedias video, milles räägib enda jõhkrast kohtlemisest Hiina ametkondade poolt.

25-aastane Meylemans räägib nutusena Instagrami videos, kuidas pärast karantiinihotellis veedetud kolme päeva ja kolme negatiivset PCR-testi lootis ta pääseda olümpiakülasse ning läks vastava bussi peale.

Šokk oli aga suur, kui ta viidi olümpiaküla asemel hoopis haiglasse isolatsiooni. Sportlane räägib, kuidas teda ei viidudki olümpiakülasse, vaid hoopis uude kohta, kus ta on praegu. Selles uues kohas peab ta veetma veel 7 päeva.

Meylemans on hämmingus sellisest jõhkrast kohtlemisest. Ta ütles, et veetis karantiinis kolm päeva ja andis kolm negatiivset koroonatesti, aga teda ei lasta ikka olümpiakülasse.

Ta sai loa osaleda skeletoni võistlustel, aga valmistuda ei ole võimalik. Skeletoni võistlus toimub 11. ja 12. veebruaril, harjutusssõidud algavad eeloleval esmaspäeval. Naise meeleolu on kõike muud kui võistlusvalmis. Sportlane märgib, et pole kindel, kas suudab 14 päeva isolatsioonis veeta.

Hiinas on praegu väga karmid koroonameetmed, mistõttu on väga kerge sattuda isolatsiooni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Meylemans (@kimmeylemans)

Kommentaarid
(Külastatud 2,271 korda, 1 külastust täna)