Helsingis jätkus Convoy-meeleavaldus laupäeval ööni välja

Helsingis jätkus Convoy Finlandi meeleavaldus eile laupäeval südaööni välja. Politsei andis korralduse lahkuda, aga selle asemel loobiti politseinikke lumepallidega ja nende pihta lasti ilutulestiku rakette.

Liiklus Helsingi peatänaval Mannerheimintiel katkes kella 18 ajal õhtul. Meeleavaldajad liikusid Sokose maja ümber ja jäid pidama postimaja ette, vahendab MTV.

Politsei andis korralduse lahkuda, aga seda ei täidetud. Politsei lasi meeleavaldusel jätkuda poole ööni välja. Lõpuks hakkas politsei kella 22.30 ajal teele pargitud autosid minema vedama. Pärast seda tühjendati sõidurajad inimestest.

Meeleavaldajad politsei korraldustele ei allunud ning loopisid politseinikke lumepallidega ja lasid nende pihta ilutulestiku rakette. Mannerheimintie õnnestus lõpuks avada kella 23 ajal. Politsei teatel võeti laupäeva õhtul kinni 15 inimest.

Meeleavalduse korraljate info kohaselt jätkub meeleavaldus kuni kolmapäevani välja. Convoy Finlandi meeleavaldus algas reedel.

Kommentaarid
(Külastatud 578 korda, 1 külastust täna)