VIDEO: Austraalia naine läks klubisse ja kallistas võõraid mehi, et enne pulmi omale koroona saada

Austraalias Melbourne’is elav naine pani sotsiaalmeediasse üles video sellest, kuidas ta läks klubisse ja kallistas seal võõraid mehi ning jõi nendega ühest klaasist kokteile, et koroonat saada.

Naisel on nimelt 6 nädala pärast veebruaris pulmad ja ta tahtis koroona enne pulmi läbi põdeda, et see ei juhtuks pulmade ajal.

Austraalias on praegu suvi ja seal levib kiiresti koroona. Päevas lisandub 100 000 uut nakatumist. See on suur muutus võrreldes veel mõne kuu taguse ajaga, kus Austraalias olid igapäevaselt vaid mõned üksikud nakatumised.

Austraalia loobus Omikroni levikuga seoses nn null-koroona poliitikast ja lasi viiruse vabamalt levima. Ühtlasi on loobutud senistest karmidest piirangutest. Seoses koroona levikuga aga satuvad paljud inimesed isolatsiooni, kui nad ise või nende lähedased haigestuvad.

Asjatundjad aga ei soovita inimestel end tahtlikult nakatada, selle asemel soovitatakse võtta kolmas vaktsiinidoos. Kommentaarides on märgitud, et naisest saadakse aru, sest keegi ei taha kaotada pulmadesse investeeritud raha ühe positiivse koroonatesti pärast. Paljud märkisid, et teevad sedasama – lasevad end nakatada enne pulmi.

@maddysmart31 Catch covid not feelings #fyp #vaccine #xyz ♬ Pennies From Heaven – Remastered – Louis Prima

Kommentaarid
(Külastatud 4,471 korda, 1 külastust täna)