Sotsiaalmeedias on eraldi eestikeelne grupp Koroonavaktsiinide kõrvalmõjud, seal ka Soome olukorrast juttu

Sotsiaalmeedias on eraldi grupp Koroonavaktsiinide kõrvalmõjud, millel on mitukümmend tuhat liiget ja kus inimesed jagavad oma kogemusi seoses vaktsineerimisega.

Kogemused on põhiliselt Eesti kohta, aga seal on ka Soomest juttu.

Näiteks kirjutab üks kommentaator, et Soomes on nii, et kui pole süsti saanud ja koroonapass puudub, siis tööd ei saa.Naine kirjutab, et tal juba teine töökoht läinud. Naine kirjutab, et töötab köögis ja hirm on nahas, millal kaotab nüüd juba kolmanda töökoha.

Üks teine kommentaator kirjutas: Tervishoiu alal ainult ju. Minul ka pole süste, vestlesin just nädala algul oma otses ülemusega, ütles et ootavad veelgi juhiseid. Kuid jah, vaktsiinipassi peavad hakkama küsima. Kuid targemad teavad, et kui sul pole töölepingus sellist asja kirjas, siis sul pole kohustust näidata. Kõik on igatpidi seadusevastane. Rumalad vehivad oma pabereid igalpool, sina keeldu. Kui tahad tervishoiu alal just töötada, on Soomes ka mitu haiglat, kes välja öelnud, et vaksimata töötajad saavad edasi töötada.

HUS (Helsingi ja Uusimaa ravipiirkond) hakkab koroonapassi küsima veebruarist. HUS on eesrindlik vaktsiinide nõudja. Kuid ootab hetkel veel juhisid terviseametilt. Veebruarist saadetakse ära, kõik kellel puuduvad vajalikud vaktsiinid ja kes keelduvad neid juurde tegemast. Ei saa isegi koristada ilma 3 vaktsiinita haiglaruumides.

Kolmas kirjutab: Huvitav, mis tööga tegu, minu minia töötab Jumbo keskuses ja tema ema töötab haiglas ja neilt pole kordagi keegi mingit covidi passi nõudnud.

Kommentaarid
(Külastatud 5,341 korda, 1 külastust täna)