Soome naine põdes koroonat juba kolmandat korda – millised on haigusnähud?

Lahtis elav Jenni rääkis, et on põdenud koroonat juba kolm korda. 23-aastane naine esitas väljavõtte Omakanta teenusest, kus on näha kahe Soomes tehtud testi positiivsed tulemused.

Naine rääkis, et lisaks sellele põdes ta koroonat esimest korda 2020. aasta detsembris Hispaanias elades. Selle nakatumise kohta pole ametlikku tõendit, aga sellest haigestumisest on märge tema Oamkanta haigusloos, vahendab MTV.

Esimene põdemine kestis vaid mõned päevad ja ta oli omaalgatuslikus karantiinis. Haigusnähud olid oksendamine ja kõrge palavik. Lisaks oli nina kinni ja lihasvalud.

Järgmine kord põdes naine koroonat Soomes 2021. aasta sügisel. Ta kuulis, et on nakkusega kokku puutunud ja läks testi tegema. See oli positiivne. Öeldi, et pärast seda kestab immuunsus 6 kuud.

Pool aastat oli aga liiga optimistlik hinnang. Nüüd jaanuaris haigestus ta kolmandat korda. Jenni arvab, et põeb Omikroni varianti, kuna haigusnähud on leebed. Nakatumine tuvastati mõned päevad tagasi.

Naine arvab, et põdes sügisel Delta varianti. Nõnda on ta põdenud juba kolme erinevat varianti. Ta räägib, et Delta oli väga raske. Tal on astma ja see aitas kaasa. Palavik kestis mitu päeva ja kopsud olid valusad. Samuti oli suur nõrkus.

Jenni sõnul on koroona tõttu nõrgenenud tema haistmine. Mõnesid tugevaid lõhnu ta tunneb, aga kõik lõhnaõlid tunduvad nagu käsideso või alkohol. Toitude puhul esineb valesid maitseid.

Naine räägib, et pole vaktsiini võtnud, kuigi vaktsiinid peaks ära hoidma raske haigestumise. Jenni sõnul pole teda vaktsineeritud ja ei vaktsineerita ka. Ta loodab sellele, et organismi enda immuunsüsteem õpib kaitsma selle haiguse vastu.

 

Kommentaarid
(Külastatud 1,250 korda, 1 külastust täna)