Siseinfo: Soomes koolide distantsõpet ei tule, minister Kiuru jäi oma soovidega üksi

Soome valitsuse siseinfo kohaselt koolides distantsõpet ei tule, kuna valitsuse koroonagrupi juht, pere- ja põhiteenuste minister Krista Kiuru jäi oma soovidega üksi.

Soome valitsus arutab praegu uusi koroonapiiranguid, kaasa arvatud õpilaste distantsõppele saatimist. Algul said ministrid põhjaliku ülevaate koroona Omikroni variandi kohta, vahendab MTV.

Soome haridustöötajate ametiühing on avaldanud soovi kõigi koolide distantsõppele saatmist. Ametiühingu hinnangul võib koolide kontaktõpe viia lõpuks selleni, et enamus õpetajatest ja õpilastest on haiged ning lapsevanemad peavad jääma haigete lastega koju.

Peaminister Sanna Marin ütles, et valitsus ei soovi lisada enam lastele ja noortele täiendavaid piiranguid. Peaministri sõnul arutati asja ka enne jõule ja siis leiti, et koolivaheaega pole põhjust pikendada. terviseamet leidis siis, et selline samm tooks rohkem kahju kui kasu. Praegu pole terviseamet oma seisukohta muutnud.

Kommentaarid
(Külastatud 178 korda, 1 külastust täna)