KUUM: Kanadas suur piirangute-vastane meeleavaldus, tänavatele toodi üle 50 000 rekka, peaminister evakueeriti suurest hirmust salajasse asukohta (lisatud video)

Kanadas on inimestel saanud mõõt täis koroonapiirangutest, mistõttu tulid täna laupäeval pealinnas Ottawas tänavatele enam kui 50 000 rekkat ning peaminister Justin Trudeau evakueeriti suurest hirmust salajasse asukohta.

Meeleavalduse organiseeris koroonapiirangute vastane ühendus Canada Unity. Eriti ollakse pahased selle peale, et alates 15. jaanuarist peavad USA ja Kanada piiri ületavad rekkajuhid näitama vaktsineerimise tõendit.

Kanada Saskatchewani maakonna peaminister Scott Moe asus meeleavaldajaid toetama märkides, et rekkajuhtidelt vaktsineerimise nõudmine ei anna midagi juurde ning vaktsineeritud ja vaktsineerimata rekkajuhid nakatuvad ühtemoodi. Samuti mõjub rekkajuhtide vaktsineerimise nõue majandusele halvavalt.

Kuivõrd loosungitel kutstuti üles peaminister Justin Trudeau’d „alla ajama”, siis evakueeriti peaminister koos perega Ottawast salajasse asukohta.

Rekkad blokeerisid täna Ottawas juurdepääsu Kanada parlamendihoonele.

Kommentaarid
(Külastatud 2,307 korda, 1 külastust täna)