KUUM: Briti valitsus töötab märtsiks välja kava, kuidas elada koos viirusega, esimese riigina maailmas

Suurbritanniast saab märtsikuus esimene riik maailmas, kus on välja töötatud kava, kuidas elada koos viirusega.

Briti haridusminister Nadhim Zahawi ütles, et Suurbritannia juhib maailma elama taas normaalset elu. Inglismaal loobuti Omikroniga seoses karmide piirangute kehtestamisest ning midagi hullu ei juhtunud – kardetud kriis jäi tulemata ja nakatumiste arv hakkas hoopis langema, vahendab Daily Mail.

Nüüd on saanud Briti valitsus Inglismaa kogemusest innustust ja kavatseb välja töötada kava, kuidas koroona tingimustes elada normaalset elu. Tõsi, koroonasurmade arv on hakanud Inglismaal kasvama ja oli eelmisel nädalal 30 protsenti kõrgem kui nädal varem.

Minister Zahawi ütles intervjuus telekanalile Sky News, et esimese riigina näitab Ühendkuningriik maailmale, kuidas pandeemiast minnakse üle endeemiale.

Nii on kavas karantiini aega lühendada 5 päevani ja vähendada testimise koormust.

Kommentaarid
(Külastatud 959 korda, 1 külastust täna)