APPI! Ei-tea-mitme doosiga vaktsineeritud Iisraelis koroonaga nakatumiste kosmiline kasv

Iisraelis on inimesed ära vaktsineeritud juba nelja dooisiga, aga sellele vaatamata kasvab seal koroonaga nakatumine plahvatuslikult.

Iisraelis lisandus eile kolmapäeval, 12. jaanuaril viimase ööpäevaga 48 095 uut nakatumist, mis ületab mitmekordselt kõik senised rekordid. Senine tipp oli 11 345 nakatumist eelmise, 2021. aasta 2. septembril.

Nädalaga suri Iisraelis koroonasse 25 inimest, mis on ligi kahekordne kasv võrreldes varasemate nädalatega. Iisraelis kasvab väga kiiresti koroona haiglapatsientide arv, ühe päevaga lisandus 35 patsienti ja kokku on neid 283, vahendab Jerusalem Post.

Patsientide arv on siiski madal võrreldes aasta taguse ajaga, mil haiglas oli 1200 koroonapatsienti. Samas tuleb arvestada, et alates nakatumisest kuni haiglasse jõudmiseni läheb tavaliselt aega kuni kuu aega.

Kommentaarid
(Külastatud 1,513 korda, 1 külastust täna)