Soome poekett pakub vaktsiinivastastele allahindlust

Soome Kärkkäineni poekett on jaganud vaktsiinivastastele salajast allahindluskoodi. Selle koodiga saab osta printeri, millega välja printida vaktsineerimisvastaseid kleepse.

Nii on sotsiaalmeedias jagatud infot selle kohta, et spetsiaalse koodiga saab Kärkkäineni poest 20 protsenti allahindlust firma Brother etikettide printeri ostu puhul. 8. detsembril saadetud sõnumit on lugenud üle 300 inimese, vahendab MTV.

Info ilmus sotsiaalmeedia kanalis, milles kutsutakse üle kleepima avalikesse kohtadesse vaktsineerimisvastaseid kleepsusid. Kanalil jagatakse pilte ja asukohti, kuhu kleepse on kleebitud. Juttu on Kärkkäineni pakutavast soodushinnaga printerist.

Kanalil on mitmeid valmis kleepsude pilte, mida saab välja printida. Kleepsudel seatakse muu hulgas kahtluse alla koroona olemasolu, märgitakse, et vaktsineerimine on vägivald ja nimetatakse meediat viiruseks.

Koodiga saab soodustust ainult printeri jaoks, see ei kehti muude toodete puhul.

Kärkkäineni poeketi ja veebipoe asutaja ja juht Juha Kärkkäinen ei soovinud teemat kommenteerida. ta teatas oktoobris, et lõpetab ühiskondlikel teemadel arvamuste avaldamise. Varem on ta avameelselt rääkinud oma vaktsiinivastasusest.

Kärkkäinen Oy on Soomes suuruselt neljas odavpoekett.

Kommentaarid
(Külastatud 2,409 korda, 1 külastust täna)