Lapimaal sõitis välismaalane mootorkelguga vastu puud ja sai surma

Lapimaa põhjaosas Muonios sai surma välismaalane, kes sõitis mootorkelguga vastu puud. Kelgul olnud naisterahvast kaasreisija sai vigastada. Õnnetus juhtus tänase esmaspäeva, 27. detsembri pealelõunal.

Mootorkelguga sõitja osales kelgusafaril. Safaril osalejad sõitsid Muoniost Särkijärvi poole. Mingil teadmata põhjusel oli aga kelku juhtinud mees sõitnud teelt välja paremale poole ja lõpuks vastu puud. Juht hukkus õnnetuskohal elustamiskatsetele vaatamata, vahendab Helsingin Sanomat.

Kaassõitja oli välismaalasest naine. Ta viidi Lapimaa keskhaiglasse, aga tema vigastused pole rasked.

Lapimaal oli täna veel kaks mootorkelguõnnetust. Kittilä vallas Levil sõitis mootorkelguga sõitja parkimisplatsil kaubikule tagant sisse. Mootorkelguga sõitnud naine oli liiklusvahendi üle kontrolli kaotanud. Naine sai vigastada ja viidi kiirabiga haiglasse. Meesterahvast kaasreisija vigastada ei saanud.

Lisakas kukkus Kittiläs mootorkelguga sõitnud mees. Kelgu kiirus oli õnnetuse hetkel ligi 50 km/h.

Kommentaarid
(Külastatud 405 korda, 1 külastust täna)