KUUM: Ühendkuningriigis puruses pandeemia aja koroonarekord – 78 610 nakatumist päevas

Vaktsineerimisega aasta aega tagasi maailmas ühena esimestest algust teinud Ühendkuningriigis on koroona olukord praegu pandeemia aja kõige hullem. Täna kolmapäeval 15. detsembril lisandus 78 610 uut nakatumist, mis on absoluutne rekord.

Eelmine nakatumiste rekord 68 053 oli tänavu jaanuaris. See tähendab, et tänane number oli enam kui 10 000 võrra suurem. Ja see on koroona uue Omikroni leviku puhul alles algus. Valitsus prognoosib nakatumiste kasvuks 400 000 ühes päevas.

Arvatakse, et jaanuari algul võib tulla miljon uut nakatumist päevas, mis tähendab 4000 inimese lisandumist haiglasse ühes päevas. Nii pessimistlik stsenaarium aga ei pruugi täituda. Praegu puudub veel info selle kohta, kui ohtlik võib Omikron olla.

Kommentaarid
(Külastatud 326 korda, 1 külastust täna)