KUUM: Ühendkuningriigis hakkas kiiresti kasvama koroona haiglapatsientide arv, olukord võib tulla hullem kui eelmisel aastal

Maailma koroona epitsentris Ühendkuningriigis hakkas kiiresti haiglapatsientide arv ning olukord võib tulla isegi hullem kui eelmisel aastal, mil vaktsineerimisi veel polnud.

Olukord meenutab eelmist, 2020. aastat, mil Ühendkuningriigist sai alguse koroona Alfa variant. Nüüd levib riigis kulutulena Omikroni variant ja seda vaatamata asjaolule, et aasta otsa on inimesi intensiivselt vaktsineeritud.

Eile lisandus Ühendkuningriigis ühe ööpäevaga rekordiline 122 186 uut koroonaga nakatumist. Londonis on koroona haiglapatsientide arv nädalaga kahekordistunud. On tekkinud kartus, et haiglad koormatakse üle, mistõttu kavandatakse uusi karme piiranguid, vahendab Daily Mail.

Koroona kiire leviku tõttu tahetakse Ühendkuningriigis järgmisest nädalast piirata kogunemisi 6 inimesega ja keelata leibkondade omavaheline läbikäimine. Paljud ärid on juba niigi suletud, sest töötajad on haiged.

Peaminister Boris Johnson peaks uute piirangute asjas tegema otsuse esmaspäeval, 27. detsembril.

Kommentaarid
(Külastatud 824 korda, 1 külastust täna)