KUUM: Inglismaal satuvad Omikroniga haiglasse põhiliselt vaktsineeritud inimesed

Inglismaal avaldati info koroona Omikroni variandiga haiglasse sattunud inimeste kohta ja selgub, et haiglasse satuvad põhiliselt vaktsineeritud inimesed.

Inglismaal on Omikroniga haiglasse sattunud 668 inimest, kellest vaid 26 protsenti on vaktsineerimata. Inglismaal on pärast Omikroniga nakatumist surnud 49 inimest, vahendab Daily Mail.

Praegu pole veel avalikustatud seda, kas koroona ohvrid olid vaktsineeritud kolme doosiga ja kas koroona oli peamine surma põhjus. Samuti pole avalikustatud seda, kas haiglasse sattunud patsiendid olid vaktsineeritud kolme doosiga.

Märgitakse, et vaktsineeritute suur osakaal haiglapatsientide hulgas Inglismaal ei tähenda tingimata seda, et vaktsineeritud oleks suuremas ohus, kuna Inglismaal on valdav osa täiskasvanutest vaktsineeritud. Seetõttu ongi loomulik, et ka haiglasse satuvad põhiliselt vaktsineeritud.

Kommentaarid
(Külastatud 1,018 korda, 1 külastust täna)