Küsitlus: koroonapassi kasutamist töökohtadel toetavad kõik Soome parlamendierakonnad peale põlissoomlaste

Soome parlamendi liikmete seas korraldatud küsitlus näitas, et koroonapassi kasutamist töökohtadel toetavad kõigi erakondade esindajad peale põlissoomlaste.

Soome Yle küsis parlamendi liimmetelt, kas tööandjatel peaks olema õigus küsida töötajatelt koroonapassi. Vastustest selgus, et kõige rohkem on töökohtadel passi kasutamise poolt koonderakonna Kokoomus esindajad ja kõige enam passide vastu põlissoomlaste esindajad. Mõlemad on opositsiooni erakonnad.

Koonderakonna esindajad leiavad, et pass on hea moodus hoida ettevõtted avatuna ning töötajad tervetena. Põlissoomlased on aga passi vastu ja parlamendis oli ainult üks põlissoomlaste esindaja, kes passi toetas. Põlissoomlasi häirib see, et pass jagab töötajad kahte leeri: vaktsineerituteks ja mittevaktsineerituteks.

Kommentaarid
(Külastatud 614 korda, 1 külastust täna)