JUBE: Saksamaa mees tappis oma naise, kolm tütart ja iseenda, kuna ta võltsis koroonatõendit ja kartis, et see tuleb välja

Mees tappis Saksamaal oma naise, kolm tütart ja siis iseenda, kuna ta võltsis koroonatõendit ja kartis, et talt võetakse lapsed ära, kui see välja tuleb.

Politsei leidis kaks 40-aastast täiskasvanut ja kolm last vanuses 4, 8 ja 10 eluaastat surnult Berliinis asuvas eramajas, vahendab Daily Mail.

Nelja lehekülje pikkuses hüvastijätukirjas kirjutab mees, kelle nimi oli David R., et võltsis koroona vaktsineerimistõendit oma naise Linda jaoks.

Naise tööandja oli sellest teada saanud ja ähvardas perelt ära võtta nende lapsed Leni, Janni ja Rubi, rääkis prokurör Gernot Bantleon agentuurile dpa.

Politsei kutsuti kohale pärast seda, kui üks tunnistaja nägi majas surnukehi.

Politsei kahtlustab, et mees tappis kõigepealt oma naise ja kolm last ning siis iseenda. Majast leiti püss, aga pole teada, kas see oli surmarelv. Majast ei leitud viiteid sissetungijale.

Politsei korraldab lahkamise, et välja selgitada, kui kaua olid surnukehad majas olnud. Juhtum toimus ajal, kui Saksamaal karmistatakse koroonapiiranguid. Alates eelmisest kuust nõutakse töötajatelt vaktsineerimistõendit.

Möödunud nädalal keelati vaktsineerimata inimestel liikumine mujal kui elutähtsates kohtades nagu toidupoed ja apteegid. Ööklubid ja muud suuremad peopaigad suleti. Kooliõpilased peavad kandma näomaski ja vaktsineerimata inimeste perekondlikud kogunemised on piiratud ühe leibkonnaga.

Saksa parlament on arutanud ka vaktsineerimiskohustuse sisseviimist alates järgmise aasta veebruarist. Vastav eelnõu on arutusel järgmise, 2022. aasta alguses. Saksamaal on vaktsineeritud suhteliselt vähe, vaid 69 protsenti elanikest.

German husband kills himself, his family after faking jab certificate

Devid R said in a note found by police that he forged a Covid jab pass for his wife Her employer found out, prompting them to fear arrest and losing their children Devid killed wife Linda and kids Leni, Janni, Rubi at Koenigs Wusterhausen home Officers were called by witnesses who said they saw lifeless bodies in the house A man killed himself, his wife and three young girls after he faked a Covid-19 jab certificate and feared his children would be taken away when it was discovered.

Kommentaarid
(Külastatud 1,306 korda, 1 külastust täna)