Jahmatav tõsiasi: 80+ vanuses inimesed surevad Soomes koroonasse kahele vaktsiinidoosile vaatamata

On teada, et koroona suurim ohustatud grupp on eakad inimesed vanuses 70+ eluaastat. Nüüd tuleb aga sotsiaal- ja terviseministeeriumi andmetest välja, et selles vanusegrupis inimesed surevad koroonasse vaatamata kahele vaktsiinidoosile.

Mäekõrguselt suurim koroonasurmade arv on Soomes 80+ vanusegrupis ja surijad on valdavalt kahe doosiga vaktsineeritud, nagu näha allolevast graafikust.

Ülejäänud vanusegruppides surevad koroonasse põhiliselt vaktsineerimata inimesed, aga neis vanusegruppides on surmade arv väga väike.

Ehk siis, vähemalt Soome puhul on välja tulnud tõestus sellele, et vaktsiinidest pole tegelikkuses midagi kasu kõige ohustatumate inimeste puhul. Eakad inimesed surevad koroonasse ka siis, kui nad on vaktsineeritud. Olukord on kokkuvõttes sama nagu aasta tagasi enne vaktsineerimist.

Kommentaarid
(Külastatud 4,089 korda, 1 külastust täna)