Huvitav fakt: kõik Soomes eelmisel aastal koroonasse surnud alla 55-aastased isikud olid mehed

Soomes eelmisel, 2020. aastal koroonasse surnud alla 55-aastased isikud olid kõik mehed. Kokku suri koroonasse eelmisel aastal Soomes 558 inimest.

Koroonasurmade mediaanvanus oli 84 eluaastat, mis tähendab, et sellest vanemaid ja nooremaid oli võrdselt. Alla 62-aastaseid suri koroonasse vaid 42, mis moodustab alla 8 protsendi kõikidest koroonasurmadest, vahendab MTV.

Koroonasse suri enam-vähem samapalju mehi ja naisi, aga alla 55-aastaste puhul olid kõik mehed. Samuti olid üheksa kümnest koroonasurmast alla 65-aastaste puhul mehed.

Esimesed koroonasurmad olid Soomes 2020. aastal märtsikuus. Enam kui kolmandik surmadest olid aprillis, mil suri koroonasse 200 inimest. Suvekuudel tuli ette vaid mõni üksik koroonasurma ja aasta lõpus hakkas surmade arv taas kasvama. Detsember oli teine raske kuu, mil suri koroonasse 158 inimest.

Kommentaarid
(Külastatud 748 korda, 1 külastust täna)