Suur koroonapettus Venemaal: palju reklaamitud kohalikud koroonaravimid osutusid Hiina toodanguks, millest pole mingit abi

Vene väljaanne The Insider paljastas suurejoonelise pettuse Vene koroonaravimitega. Nimelt selgus, et kodumaise toodanguna välja reklaamitud koroonaravimid Avifavir ja Koronavir on tegelikult Hiinas toodetud ja neist pole mingit abi.

Venemaal on neid ravimeid nimetatud revolutsiooniks meditsiinis ja võrreldud penitsilliini leiutamisega. Ravimite peale on sõlmitud riiklikud tellimused summas üle 10 miljardi rubla (121 miljonit eurot).

The Insider aga selgitas välja, et Vene ravimifirmad on need ravimid ostnud tegelikkuses tühiste summade Hiina tootjatelt läbi Alibaba veebimüügi keskkonna. Mingeid tõendeid ravimite efektiivsuse kohta siiani pole.

Lisaks on ravimid mürgised ja ohtlikud ning võivad põhjustada närvisüsteemi häireid. Kauplemine nende mürgiste preparaatidega on toonud ravimifirmadele juba miljardeid rublasid tulu.

Kommentaarid
(Külastatud 1,103 korda, 1 külastust täna)