Saksamaa läheb Austria teed: vaktsineerimata inimesed pannakse luku taha

Saksamaa plaanib panna 14 miljonit veel koroona vastu vaktsineerimata inimest luku taha, sarnaselt Austriaga.

Saksamaal möllab praegu koroona neljas laine, mis on varasematest hullem. Eile teisipäeval 16. novembril lisandus 32 048 uut nakatumist. See tähendab 47-protsendilist kasvu võrreldes eelmise nädalaga. Registreeriti 265 koroonasurma, vahendab Daily Mail.

Saksamaal ametisse asuv sotsiaaldemokraatlik valitsus hoiatas, et vaktsineerimata inimesed ei pääse enam tööle ega ühistranspordiga liikuda.

Germany is planning to lockdown 14 million unvaccinated citizens

Incoming government recommending unvaccinated citizens be banned from public transport It will also bar the unvaccinated from going to work and recommend WFH for all Comes amid soaring infections and sluggish vaccine rollout across country States are warning that their hospitals will hit capacity by early December Germany is planning new Covid restrictions for 14 million unvaccinated citizens as it battles soaring coronavirus cases, mirroring a health apartheid imposed in Austria.

Kommentaarid
(Külastatud 1,182 korda, 1 külastust täna)