Mees vägistas Soomes oma Tinderi-sõbra, kellega kohtus taksojärjekorras

Turu ringkonnakohus mõistis kaks aastat reaalset vanglakaristust 1986. aastal sündinud mehele vägistamise eest. Mees oli vägistanud taksojärjekorras kohatud naise pärast seda, kui nad olid seksinud vastastikusel kokkuleppel. Naise väitel oli mees aru kaotanud pärast kanepi tõmbamist.

Sündmus toimus 2019. aastal. Sündmuskoht oli Hämeenlinna. Mees oli kohanud taksojärjekorras juhuslikult naist, kellega ta oli suhelnud tutvumisportaalis Tinder, vahendab MTV.

Mees ja naine teineteist varem ei tundnud ega olnud omavahel kokku saanud. Pärast kohtumist sõitsid nad taksoga mehe poole. Seal nad seksisid omavahelisel kokkuleppel.

Pärast vahekorda tõmbas mees kanepit. Naine ütles kohtus, et pärast seda läks mees täiesti segi. Mees oli käinud korteri uksel jäähokikepiga. Pärast seda lähenes mees naisele, aga naine enam seksida ei soovinud. Mees aga naist ei kuulanud ja hakkas temaga vägisi seksima. Mees ütles naisele, et pane suu kinni.

Mees vägistas naist mitmel eri viisil. Tegevuse ajal kägistas mees naist, nii et naisel läks pilt uduseks. Vahepeal palus naine minna tualetti, et mehe haardest vabaneda. Mees tuli aga järele ja vägistas naist ka tualetis. Pärast seda kupatas ta naise tagasi voodisse ja jätkas.

Naine puikles vastu, aga mees väänas ja keeras teda nii, et ta ei saanud midagi teha. Kõik see kestis ligi kaks tundi. Kui nad lõpetasid, jooksis naisel verd. Lõpuks küsis mees naiselt, kas oli vahva.

Pärast juhtunut tundis naine häbi ja süüd ning arvas, et asja ei võeta tõsiselt, kuna ta oli algul ise soovinud mehega seksida. Kui aga naine tegi asja kohta kuriteoteate, siis hakati asja uurima. Lõpuks jõudis asi kohtusse.

Kohtus mõisteti 1986. aastal sündinud Jesse Juhani Talikka kaheks aastaks reaalselt vangi vägistamise ja narkokuriteo eest. Mees kaebas otsuse edasi, aga ringkonnakohus jättis otsuse muutmata.

Lisaks vangistusele peab mees hüvitama kannatanule 9000 eurot. Turu ringkonnakohus tegi otsuse eile, 11. novembril.

Kommentaarid
(Külastatud 616 korda, 1 külastust täna)