Lõpeta kohe nende toidulisandite tarvitamine – need kutsutakse müügilt tagasi keelatud ainete tõttu

Toidulisandite müüja Pro Nutrition Finland Oy andis teada, et kutsub müügilt tagasi mineraalainete kapslid, mis sisaldavad keelatud aineid.

Tegemist on mineraalainete kapslitega BAO The ZMA, mille purgis on 150 kapslit, parim enne kuupäev 10.8.2024 ja partii nr 149760810. Toode sisaldab magneesiumorotaati, mille tarvitamine pole lubatud. Toote tarvitamine tuleks koheselt lõpetada, vahendab MTV.

Lisaks kutsutakse tagasi mineraalainete kapslid M-Nutrition Before Sleep, mille purgis on 90 kapslit, parim enne kuupäev 7.10.2023 ja partii number 501141007. Toode sisaldab 5-hüdroksütrüptofaani (5-HTP), mis on veel kinnitamata toidulisand. Selle kasutamine pole lubatud.

Tooteid on müüdud nii ettevõtte poodides kui veebipoes, aga ka edasimüüjate juures ja muudes veebipoodides üle terve Soome.

Kommentaarid
(Külastatud 1,817 korda, 1 külastust täna)