KUUM: Soomes lisandus üle 800 koroonaga nakatumise, väga palju viirust Tampere reovees

Soomes lisandus täna teisipäeval, 2. novembril 807 uut koroonaviirusega nakatumist. Koroonaga on haiglas 226 patsienti, kellest 29 on raskes seisus intensiivis.

Soome on üle 12-aastaste hulgas vaktsineeritus esimese doosiga 85,7 protsenti ja teise doosiga 78,9 protsenti, vahendab Iltalehti.

Tampere ümbruses Pirkanmaal on nakatumiste tase kõrge ja viirust on palju reovees. Kohalik koroona koordinatsioonigrupp teeb ettepaneku piirangute kehtestamiseks, kui viiruse tase püsib kõrge. Piirkonnas püsib ka maskikandmise soovitus.

Yli 800 tartuntaa, virus yleistyy Tampereen jätevesissä – Tämä on Suomen koronatilanne nyt

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin mukaan rokottamattomilla aikuisilla on nyt merkittävä vaara saada koronatartunta. Suomessa on raportoitu 807 uutta tartuntaa. Toisen rokoteannoksen rokotekattavuus lähenee 80 prosenttia. Pirkanmaalla rokottamattomilla aikuisilla on merkittävä vaara saada koronatartunta ja sairastua vakavasti. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan Suomessa on raportoitu 807 uutta koronavirustartuntaa.

Kommentaarid
(Külastatud 302 korda, 1 külastust täna)