Inglismaal tahetakse teha kohustuslikuks kolmandad vaktsiinidoosid – ilma nendeta vabalt reisida ei saa

Kuigi Inglismaal on paljudel saadud kaks vaktsiinidoosi, tahetakse teha kohustuslikuks kolmandad vaktsiinidoosid. Nii ei ole võimalik ilma kolmanda doosita tulevikus vabalt reisida.

Kui isik keeldub kolmandast vaktsiinidoosist, siis peab välismaalt tulles tegema testid ja jääma karantiini. Ühtlasi muudetakse vaktsineerituse mõistet ja tulevikus tähendab see kolme vaktsiinidoosi, vahendab Daily Mail.

Praegu pole terviseametnikud veel otsust teinud, millal peab olema kolmas vaktsiinidoos saadud. Kolmandaid doose on vaja, kuna on selgunud, et kahest doosist ei piisa koroonasse haigestumise ärahoidmiseks.

Inglise süsteem hakkab sarnanema Iisraeli süsteemiga, kus on samuti kolm doosi kohustuslikud. Praegu peavad vaktsineerimata inimesed Inglismaale tulles olema 10 päeva kohustuslikus karantiinis ning laskma oma raha eest teha 4 kallist koroonatesti.

No booster… no hassle-free foreign travel, say Ministers

Plans to reimpose quarantine and testing for those who have refused third vaccine are currently being drawn up by Ministers to protect UK against spread of new coronavirus variants Likely to prove controversial if introduced before most of those eligible for booster have received it.

Kommentaarid
(Külastatud 615 korda, 1 külastust täna)