Inglise naine sünnitas koroona tõttu enneaegse lapse, kes suri, aga ta ei kahetse, et ei lasknud end vaktsineerida

Inglismaal Blackpoolis elav 22-aastane Katie Leeming ütles, et ei lasknud end vaktsineerida, kui kuulis õuduslugusid sellest, mis oli inimestega pärast vaktsineerimist juhtunud.

Laps sündis Prestoni haiglas 14 nädalat enneaegsena ja kaalus 1,7 kilo. Lapsel oli koroona ja ta suri, vahendab Daily Mail.

Naine nakatus koroonaga ja haigestus nii raskelt, et pidi sünnitama 26. nädalal. Asjatundjad on väitnud, et vaktsiinid on ohutud nii emadele kui kõhubeebidele.

Katie aga ütles, et ei kahetse, et ei lasknud end vaktsineerida. Ta ütles, et tema kahe doosiga vaktsineeritud elukaaslane jäi samamoodi haigeks. Samuti leiab Katie, et vaktsiine pole piisavalt uuritud, et teada pikaajalisi kõrvaltoimeid.

Kolme lapse ema Katie ütles, et oli lugenud vaktsineerimiste kohta rasedate gruppides õuduslugusid. Üks naine rääkis, et sai vaktsiini ja laps sündis surnult nädal hiljem. Seal võis olla ka muu põhjus, aga see hirmutas Katie ära.

Katie ütles, et oli lugenud, kuidas naistel olid pärast vaktsineerimist nurisünnitused ja ta ei tahtnud seda riski võtta. Katie ei oska öelda, kas vaktsineerimine oleks tema puhul midagi muutnud. Ta oleks võinud pärast vaktsineerimist ikka haigestuda, aga oleks võinud ka juhtuda, et poleks haigestunud, ja ta oleks lapsest ilma jäänud. Siis oleks ta süüdistanud vaktsiini.

Katiel tekkisid haiguse sümptomid oktoobri algul ja tal tuvastati koroona. Esimene nädal oli normaalne, aga siis hakkas rinnus rõhuma ja südamelöögid läksid üles. Ta ei tundnud enam last kõhus ja võttis ühendust haiglaga.

Haiglas öeldi, et lapse südamelöögid pole korras ja et laps tuleb välja võtta. Katiel on kaks enneaegselt sündinud last ja ta teab, mida see tähendab. Ta oli seetõttu positiivselt meelestatud, kuna kaks last jäid elama. Viis päeva pärast sündi aga tuvastati lapsel koroona ja tema tervis hakkas halvenema. 21. oktoobril lapse seisund halvenes veelgi ja emal soovitati olla koos lapsega, kuna kardeti, et laps ei pea hommikuni vastu.

Lapse südamelöögid ja hapnikutase hakkasid langema. 22. oktoobril laps suri. Nüüd kogutakse raha matuste korraldamiseks.

Kommentaarid
(Külastatud 443 korda, 1 külastust täna)