Asjatundjad: koroonaga tuleb õppida elama veel paljude aastate jooksul

Briti asjatundjate väitel tuleb koroonaga õppida elama nagu endeemilise (püsiva) haigusega veel paljude aastate jooksul.

Arvatakse, et viirus jääb ühiskonnas laialt levima ja suuremad haigusepuhangud on talvel nagu see on gripi ja teiste hingamisteede nakkushaigustega, vahendab Daily Mail.

Asjatundjad hoiatavad ka uue viiruse tüve eest, mis ei allu vaktsiinidele. Näiteks kergesti nakkav Delta variant üllatas tänavu juba väga varakult.

Asjatundjate väitel ei kao pandeemia kuhugi veel vähemalt järgmise aasta jooksul. Samuti ei peeta võimalikus Maailma terviseorganisatsiooni eesmärki 70 protsenti maailma elanikkonnast ära vaktsineerida. Ligi 80 riiki, enamus neist Aafrikas ei suuda käesoleva aasta lõpuks isegi 40 protsenti elanikest ära vaktsineerida.

Britain must learn to live with Covid as ‘endemic’ illness for years

Britain will have to learn to live with Covid as an ‘endemic’ illness for many years, according to leaked documents The virus is expected to remain widespread within the population, with ‘seasonal surges’ in the winter like flu Covid is set to for what health experts within the Government call a ‘steady state’ Britain will have to learn to live with Covid as an ‘endemic’ illness for many years, according to leaked documents obtained by the Mail on Sunday.

Kommentaarid
(Külastatud 419 korda, 1 külastust täna)