Soomes kutsutakse müügilt tagasi riisi- ja kartulipirukaid, võimalik saastumise oht

Soome toidutootja HoviRuoka Oy kutsub müügilt tagasi gluteenivabad riisi- ja kartulipirukad, millel on saastumise oht.

HoviRuoka Oy gluteenivabad riisi- ja kartulipirukad võivad sisaldada allergeene: seesamit ja sinepit. Tagasi kutsutavate toodete kõlblik kuni aeg on 24.10, 29.10 ja 31.10.2021. Tagasikutsumine puudutab vaid neid partiisid. Pakendi kaal on 260 grammi, vahendab MTV.

Toode võib olla ohtlik neile, kes on allergilised seesami või sinepi suhtes. Ülejäänutele toode ohtu ei kujuta. Kauplusi on juhendatud, et nad eemaldaksid tooted müügilt.

Tooted palutakse tagastada kauplusesse või sasata tühi pakend ettevõttesse aadressil Hoviruoka Oy, Kanervistontie 1, 45200 Kouvola. Pakendil peab olema näha toote säilivusaeg. Toote maksumus hüvitatakse.

Kommentaarid
(Külastatud 389 korda, 1 külastust täna)