Soomes esitatakse koroonapiirangute vastu meelt avaldanud inimeste suhtes süüdistused

Soomes on kavas esitada süüdistused isikute suhtes, kes avaldasid märtsikuus meelt koroonapiirangute vastu.

Meeleavaldus toimus 20. märtsil ja sellel osales ligi 300 inimest. Nende seast 29 vastu on kavas esitada süüdistus, vahendab Iltalehti.

Tegemist oli Helsingis toimunud meeleavaldusega, milles osalenute tegevust on uurinud politsei. Politsei hinnangul ei järginud meeleavaldusel osalejad kehtivaid kogunemiste piiranguid. Sel ajal oli jõus 6 inimese piirang.

300 ihmistä protestoi koronarajoituksia vastaan maaliskuussa: Joka kymmenes on vaarassa joutua syytteeseen

20. maaliskuuta 2021 järjestetty koronarajoituksia vastustava mielenosoitus on poikinut 29 kokoontumisrikkomusta syyteharkintaan. Poliisi on siirtänyt 29 kokoontumisrikkomusta syyteharkintaan, tiedottaa Helsingin poliisi. Asia liittyy mielenosoituskulkueeseen, joka järjestettiin 20. maaliskuuta 2021 Helsingissä. Iltalehti on aiemmin kirjoittanut koronarajoituksia vastustaneiden henkilöiden mielenosoituksesta. Poliisi arvioi tuolloin, että Kansalaistorilla keskustakirjasto Oodin edustalla oli lopulta koolla useita satoja mielenosoittajia.

Kommentaarid
(Külastatud 831 korda, 1 külastust täna)