Soome uus karm arusaam: 80-protsendilisest vaktsineeritusest ei piisa, vaja on palju enam

Soomes saab kohe täis 80-protsendiline vaktsineeritus, aga koroonahaigeid on jätkuvalt väga palju, mis tähendab, et vaja on palju suuremat vaktsineeritust.

Kui varem väideti, et Soomes kaotatakse 80-protsendilise vaktsineerituse juures kõik piirangud, siis nüüd selles enam nii kindlad ei olda. Vaatamata kõrgele vaktsineeritusele püsib väga kõrge nakatumiste ja haiglapatsientide arv, vahendab MTV.

Soome asjatundjate hinnangul on vaja vaktsineerida koroona vastu palju enam inimesi. Aga sellestki ei pruugi piisata, sest Portugalis on vaktsineeritud praktiliselt kõik inimesed, aga koroonaga nakatumiste ja koroonasurmade arv on tõusuteel. Portugalis nakatuvad ja surevad koroona vastu vaktsineeritud inimesed.

Kommentaarid
(Külastatud 2,598 korda, 1 külastust täna)