Soome kaubandusketi omanik eitab holokausti ja kritiseerib presidenti

Soome kaubandusketi Kärkkäinen omanik Juha Kärkkäinen eitab sotsiaalmeedias holokausti. Ühtlasi kirjutas ta president Sauli Niinistö esinemise kohta Malmös holokausti foorumil: „Sale on Nwo kätyri”. Nwo tähendab ilmselt New world order vandenõuteooriat, mille puhul leitakse, et maailmas tahetakse luua ebademokraatlik ja totalitaarne „maailmavalitsus”.

Juha Kärkkäinen ei soovinud teemat Iltalehtile kommenteerida. Kärkkäinen on varem 2014. aastal kohtulikult karistatud viga õhutamises rahvusgrupi vastu seoses juudi-vastaste kirjutistega. Kärkkäinen sai ise trahvi 90 päevamäära ulatuses ja tema ettevõttele mõisteti karistus 45 000 eurot.

Viimasel ajal on Juha Kärkkäineni kontol Facebookis jagatud palju koroona ja vaktsiinide vastaseid tekste ja linke.

 

Kommentaarid
(Külastatud 747 korda, 1 külastust täna)