Soome firma müüb 10 000 eurot maksvat minisuvilat, mille igaüks saab ise kokku panna

Lohja elamumessil esitleti suvel minusuvilat, mille jaoks pole vaja isegi ehitusluba. Seda on kerge kokku panna ja liigutada.

Suvila kokkupanek on nii lihtne, et selleks pole vaja isegi trelli. Kõik ühendused käivad kokku klõpside ning mutrite ja kruvidega, vahendab Iltalehti.

Ühtegi toodet veel müüdud pole, aga neid on pikalt välja töötatud. Suvila akendel on topeltklaasid ning voodriks 50 mm Finnfoam soojustus. Üks moodul kaalub ligi 50 kilo. Elektriga peab igaüks ise tegelema, kuna elektrit suvilas pole.

5-ruutmeetrise suvila hind on 10 000 eurot.

Suomalaisyritys myy itse koottavaa 10 000 euron minimökkiä

Suomalaisen Easy Cabinin skaalattavissa minimökeissä on tuplalasit ja lämmöneristys. Lohjan asuntomessuilla esiteltiin kesällä uudenlainen koottava minitalo esimerkiksi vapaa-ajan asumiseen. Mökkeihin ei tarvita edes rakennuslupaa, koska ne on helppo purkaa ja siirtää. – Nämä on erittäin helppo pystyttää, ei tarvitse edes akkuporakonetta. Kaikki liitokset saadaan kiinni klipseillä ja pulteilla ja muttereilla, Easy Cabinin toimitusjohtaja Mikko Kempas kertoo.

Kommentaarid
(Külastatud 2,008 korda, 1 külastust täna)