KUUM: Lätit on tabanud koroonakatastroof ja isegi vaktsineerimine enam ei aita

Lätit on meedikute väitel tabanud koroonakatastroof ja isegi vaktsineerimine enam ei aita, sest vaktsineerimise mõju avaldub alles 2-3 kuu pärast.

Läti arstid soovitavad inimestel püsida kodus ja teha kodutööd. Poodi pole soovitav minna ega sõpru külla kutsuda või ise teistel külas käia, seda isegi siis, kui inimesed on vaktsineeritud, vahendab lsm.lv.

Läti arst Valdis Ģībietis ütles, et see laine on senistest kõige hullem ja lõppu pole näha. „See on alles algus ja tunne on hirmutav,” ütles Ģībietis.

Riia haigla koroonaosakonna juhataja Kārlis Rācenis ütles, et see on sõda ning sellega tuleb leppida. Inimesed peavad jääma rahulikuks ja leplikuks, sest kõiki enam aidata ei suudeta. Vaktsineerimine enam ei aita, selle mõju avaldub alles 2-3 kuu pärast.

Arstid soovitavad, et nii vaktsineeritud kui vaktsineerimata inimesed oleksid koos oma perega ja ära tuleks jätta kõik muud kohtumised. Vaktsineeritus ei tähenda praeguses olukorras enam midagi. Kui nakkus levib nii ulatuslikult, siis nakatuvad ka vaktsineeritud inimesed.

Inimesed ei tohiks praeguses olukorras kodust väljuda, toitu tuleks tellida koju. Kõik haiglad muutuvad Lätis paari nädala jooksul koroonahaiglateks.

Kommentaarid
(Külastatud 1,862 korda, 1 külastust täna)