KUUM: Hiinas levib taas koroona, ohus on Pekingi olümpia

Hiinas levib taas kulutulena koroona ning riiki valitsev kommunistik partei on võimetu selle levikut peatama. Asi on nii hull, et ohus on 2022. aasta Pekingi taliolümpia.

Hiinas tuvastati 19. oktoobril küll vaid 17 uut sisemaist nakatumist, aga sedagi on palju, sest Hiinas järgitakse null-koroona poliitikat. Nakatumised ohustavad taliolümpia toimumist veebruaris, vahendab Daily Mail.

Hiina muidu varjab koroona infot, aga asjaolu, et nakatumised on jõudnud avalikkuse ette näitab, et asjad pole korras. Uued nakatumised olid kaheksas eri piirkonnas, üks neist pealinnas Pekingis.

Ametivõimud pole avaldanud, kuidas inimesed nakatusid, aga arvatakse, et Hiinas on mitmeid nakkuse allikaid. See võib seada löögi alla Hiina senise null-koroona poliitika. Osa uusi nakatumisi olid inimestel, kes kusagil mujal ringi ei liikunud.

China’s Covid outbreak grows as it sees a fourth day of new cases

China has lied and covered up key information during virtually every stage of its coronavirus response – from the initial outbreak to the number of cases and deaths, observers, experts and politicians have warned.

Kommentaarid
(Külastatud 733 korda, 1 külastust täna)